Az igazából nem is érdekes, hogy a kategóriába beillik-e, de ez hatalmas kezdeményezés, maximális elismerésem! O0 ;;) lol

A Half-Life iránt érzett hatalmas rajongás egy újabb ékes példája ez!Nem az első, és vélhetően nem is az utolsó Half-Life rajongói film debütáló képsorai jelentek meg nemrég a neten. Hangulatos, annyi szent!

Gordon Freeman története sokakat tettekre sarkall. Például a pajszergyártók megduplázták a gyártósoron a termelést, vagy a Kazinczy szépkiejtési verseny új körszakállas, szemüveges tagokkal bővült.

Az Escape From City 17 után most itt egy teljesen más projekt a Beyond Black Mesa. Főszerepben az az Adrian Shepard, akivel jómagam elsőnek találkozott a Half-Life univerzumból, és aki az Opposing Force kiegészítőben, kivezényelt katonaként harcolt az idegenekkel.

Sokan viszont kamerákat ragadnak és olyan rajongói filmeket forgatnak, amitől az ember szája tátva marad. A Beyond Black Mesa is egy ilyen alkotás. A 12 perces szösszenet készítői két évig munkálkodtak ezen a mozgóképen, melyet 1200 dollárból hoztak össze. Hihetetlenül hangulatosra sikerült ez a videó! A látványvilág, a hangok és az effektek mind-mind a helyükön vannak. Példát vehetne Uwe Boll erről a produktumról. Itt a teljes film:

[A film készítőjének oldala]
beyondblackmesa

[Forrás]
GameStar