Testi Egyenleg Ska Kollektíva 2010. August 28. - 18:33:08 You are not allowed to view links. Register or LoginJár ami jár klippje:)You are not allowed to view links. Register or Loginhuggi:You are not allowed to view links. Register or Loginjók szoktak lenni a koncertek:) tzs:) most nézem, hogy ami koncerten ott voltam, ahhoz te meg írtál:D You are not allowed to view links. Register or Login (elsõ sorban ropom)TZS:váá igen?:)imádom õket!én rokkmaratonon voltam ott akkor is hatalmas buli volt, f?leg h a ska-ps arc is ott tapsolt nekik a közönség közt...le is fényképezkedtem pipivel:)ehhe...Zselé:Ha tudom hogy ilyen jó ,Rockmaratonon nem baszok be annyira..Így sajnos nem emléxem a koncertjükre.De pótolom a hiányosságokat ha Pécs felé veszik az irányt!!TZS: hehehehehe arc kurva nagy turné volt ott akkor, abban a sátorban osztotta Pipi is!Mikor szólt neki a ska-p õ is tapsolt meg énekelt bazzeg!pff nem kis arc én megmondtam mikor maratonra értünk, abból a ska sátorból én a lábam ki nem teszem egyedül osztottam ott egy ideig, de akkora buli volt áhhh Legnagyobb arcok! Last Edit: 2016. February 19. - 21:13:39 by ' Tzs ,
Re: Testi Egyenleg Ska Kollektíva Reply #1 – 2015. March 19. - 06:30:44 Last Edit: 2016. February 19. - 21:11:35 by ' Tzs ,