UPC panasz levél 2011. June 20. - 16:05:30 A sztori nem velem esett meg - szerencsére- de valójában bárkivel elõfordulhat..." UPC panaszlevél*A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentéseérdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni aproblémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve azadatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatotfelvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba mégjelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."*VÁLASZ:Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonombantartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem.Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot,úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincskörülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort akaputelefonba, valamint nagytestu harci kutyák sem orzik azt. Kétkollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamintfelhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyáraDanny Blue és Christian Panthera - szintu telepatikus képességeiksegítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerveritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt problémamég mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem,amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adataiszerint minden rendben.Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgyvélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyrol, aszolgáltatásról és a cégükrol egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm azürömben, hogy ügyintézoik nagyon kedvesek és segítokészek, az meg egymásik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tuzfalat és a vírusirtót" -színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemestársalgásra vágyom, egy más jellegu emelt díjas telefonszámot tárcsázok.Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyiszaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek,dinamikus csapat tagja.Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül,amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az elso három hónapban.Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása ahibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelot, aki ért a számítógéphez,valamint egy muködo modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez aszar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.Küldenek a szerelovel egy embert, aki tudja használni a telefont, akaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcson is, így ez csupánajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelo bejön, köszönnapszaknak megfeleloen, leveszi a cipojét, visszautasítja a felkínáltfrissítot és kicseréli a modemet. A közlekedos ember kint marad. 5.Aláírom a munkalapot, a szerelo elköszön és kimegy. 6. Muködik aszolgáltatás és mindenki boldog.Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak aszolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önökmegvalósították a szerzodésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás,hanem egy fos. Egy FOS.Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mintjómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottulHIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem magukmiatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szinténmegadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tolük. Sajnálatos módon Önök egyikkategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele.Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önökfelhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök általkiválasztott idopontban készséggel állok rendelkezésükre.Várom megkeresésüket! Nyomorékok.Tisztelet nélkül: "Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login Last Edit: 2011. June 20. - 16:07:17 by ' Tzs ,
Re:UPC panasz levél Reply #1 – 2011. June 21. - 07:19:48 Hm, ha igaz, ha nem a történet, én is tudom tanusítani, hogy jó nagy paraszt 1-2 ember a upc-nél...és még drága is a szolgáltatás...Anyukám is elküldte már õket a ...