Pi élete (2012) - Life of Pi 2013. March 03. - 17:58:12 [hs width=640 height=480]http://www.parameter.sk/sites/default/files/photos/promoted/pi_elete.jpg[/hs]rendezõ: Ang Leeíró: Yann Martelforgatókönyvíró: David Mageezeneszerzõ: Mychael Danna, Bombay Jayashrioperatõr: Claudio Mirandaproducer: Ang Lee, Gil Netter, David Womarklátványtervezõ: David Gropman, Anna Pinnockvágó: Tim SquyresPi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét. Az apjának állatkertje van Pondicherryben. Tizennégy évesen hûtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentõcsónakban a Csendes óceánon kettesben egy Richard Parker nevû bengáli tigrissel...Röviden ennyi.Ezt látni kell !Most néztem ,még teljesen a hatása alatt vagyok !Megérdemli azt a 4 oscart ! 10/8 :ZseléLegjobb rendezõ:Ang Lee – Pi életeLegjobb operatõr:Pi élete (Claudio Miranda)Legjobb vizuális effektek:Pi életeLegjobb zene:Pi élete (Mychael Danna) Last Edit: 2013. March 03. - 19:02:37 by ' Tzs ,
Re:Pi élete (2012) - Life of Pi Reply #1 – 2013. March 05. - 00:05:24 Én ma láttam. Csodás film, érdemes megnézni. A közepén majdnem sírtam kicsit:D:$
Re:Pi élete (2012) - Life of Pi Reply #2 – 2013. March 05. - 09:32:58 Valóban jó volt! Érdekes történet és kíváncsi voltam mi lesz a sorsa a hajótörötteknek A látvány és a hatás miatt, aki tudja mindenképp moziban nézze meg ezt a filmet!