Ma ezen röhögtem jót 2011. September 01. - 12:02:13 HULK barátunk ötlete alapján itt is beindítom a "Ma ezen röhögtem jót" topicot. - Elnézést, a barátnõm telefonja is az én nevemen van és az a gond, hogy az én címemre jönnek az õ számlái is. Meg lehetne oldani, hogy azok más címre menjenek? - Sajnos ez egyenlõre nem megoldható. Komoly gondot okoz ez önnek? - Hát, eléggé, ugyanis nõs vagyok
Re:Ma ezen röhögtem jót Reply #1 – 2011. September 01. - 12:02:30 - Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnõ felrajzol egy uborkát a táblára, mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnõ bepipul, és rászól Pistikére: - Szerinted mit rajzoltam a táblára? - Egy faszt! A tanárnõ teljesen elképed, és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba: - Gyerekek, mi ez a rendbontás? És ki rajzolta ezt a faszt a táblára?
Re:Ma ezen röhögtem jót Reply #2 – 2011. November 18. - 07:15:11 A nyugdíjas arra ébred, hogy betörõ járkál a lakásában. - Segítség! - kiabál.- Ne csapjon zajt - csitítja a betörõ. Nekem csak pénz kell. Mire a nyugdíjas: - Ja, az más. Akkor keressünk együtt, mert az nekem is kellene...
Re:Ma ezen röhögtem jót Reply #3 – 2012. January 11. - 08:53:44 Két székely vágja a fát télen, rohadt hidegben:- Te koma, hol van a füles sapkád?- Amióta balesetem volt nem hordom!- Milyen baleseted volt?- Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.
Re:Ma ezen röhögtem jót Reply #7 – 2012. February 21. - 14:01:38 A horgász késõn ér haza. Felesége dühösen nekitámad:– Hol a francba voltál ilyen sokáig? :@– Hát kifogtam 3 keszeget, 4 pontyot és egy harcsát... – A kifogásaid nem érdekelnek! :@