2024. November 14. - 18:40:02
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: A privát üzenetek gyorsabb küldése és fogadása érdekében, mostantól elérhetõ a chat a portálon ;) Lehet tesztelni! :)

My Community

Author Topic: Ismeretlen(?) telefonos zaklató!  (Read 1994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
    • :: TzsWeb.n3t ::
Ismeretlen(?) telefonos zaklató!
« on: 2012. February 24. - 01:27:48 »

Egy ideje már folyamatosan hívogat egy szám (+36 1 814 78 48), ami számomra ismeretlen, ezért sem veszem fel soha. Meguntam és lenyomoztam ezt a számot, érdekességre bukkantam. Katt ide!

Egy biztos se felvenni, se visszahívni nem kell ezt a számot!
« Last Edit: 2013. February 13. - 14:42:47 by ' Tzs , »
' Tzs , <Alapító>

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
Re:Ismeretlen telefonos zaklató!
« Reply #1 on: 2012. February 24. - 01:43:53 »
Aki lusta hosszú cikkeket olvasgatni, annak mazsolázgatok a fellelhetõ írásokból ez ügyben:

Cím: AZONOSÍTHATATLAN, VISSZAHÍVHATATLAN, ZAKLATÓ HÍVÓ
   Írta: hgzoli - 2011 február 11. 14:11:03 Péntek
A mai napon belefutottunk mi is a következõ szemétségbe. Egy telefonszámról (3618147848) felhívták egy olyan mobilszámunkat, melyet csak családi, és nagyon szûk baráti körben használunk. Ez a számunk nincs benne semmiféle telefonkönyvben, és a tudakozó sem adja meg. Sehol, semmilyen internetes regnél, közvéleménykutatásnál stb. nem adtuk meg. Feleségem (kettessel kezdõdik a személyi száma!) visszahívta. Kicsengett  elég sokáig, nem vette fel senki. Megpróbáltuk megtudni, ki volt a hívó. Nem jutottunk semmire. A gugliba viszont volt eredmény!! Ha beírom a számot: 8147848 elsõ helyen a következõ jön be:
TALÁLAT ITT (http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/3618147848)
Ez egy külön fórum errõl a témáról! Érdekes olvasmány. Úgy látszik ez a dolog évek óta folyik. Minden esetre senki ne vegye fel ezt (3618147848) a számot, és ne is hívja vissza!
A telefonszámlánkról a késõbbiekben beszámolok....Az NHH felé megy a bejelentés.

Cím: Re: AZONOSÍTHATATLAN, VISSZAHÍVHATATLAN, ZAKLATÓ HÍVÓ
  Írta: Sony - 2011 március 14. 09:58:08 Hétfõ
Egy hete engem is zaklatnak a hívásaikkal a +3618147848  >:D számú telefonról. Az elsõ nap három hívást kaptam tõlük. Elõször felvettem a telefont, de õk már a másik oldalon letették. Utána megint hívtak, de megvárták, hogy felvegyem, mondtam hogy "hallo?" erre letették. Pár perc múlva megint zaklattak, erre beleordítottam a kagylóba, hogy mit akarnak tõlem, menjenek a francba.
Másnap megint zaklattak, harmadnap megint. Ma, 2011. március 14-én ismét két alkalommal zaklattak. De már fel sem veszem, mert a számhoz társítottam egy nevet, és amikor ez megjelenik a készülékemen, akkor egyszerûen kinyomom a hívást. Felhívtam a szolgáltatómat, nem sok sikerrel. Bediktáltam a telefonszámot, amelyrõl zaklatnak, de õk sem tudják, hogy kié a szám. Erre kértem õket,  csináljanak valamit, hogy errõl a számról ne kapjak többé hívást. Nem tudnak semmit tenni. Eddig évekig elõfizetéssel vettük igénybe a telefonos szoláltatónkat, de az drága volt így a szerzõdés lejártakor felmondtuk ezt a fajta szolgáltatást.
Az ügyintézõ szerint ha még elõfizetéses ügyfelek lennénk, akkor a bejövõ hívásokat le lehetne tiltani, de kártyás csomagnál ez nem lehetséges. Mindenesetre megtesszük a feljelentést.

csabci
  6 May 2010
Sziasztok. Minden nap tizenegy és dél körül hívogat egy pesti szám. A tudakozóban próbáltam utána járni, de sikertelen. Napi szinten hívogat, de amint felveszem mindjárt foglalt lesz, utána elérni sem tudom. VALAKI segítsen ez így idegesítõ.  A szám.: +3618147848
Elõre is köszönöm.

Cím: Re: AZONOSÍTHATATLAN, VISSZAHÍVHATATLAN, ZAKLATÓ HÍVÓ
  Írta: Nem fizetek ! - 2011 április 26. 14:18:25 Kedd
A gugli csodakra kepes:  ;D

Egy érdekes  üzleti vállalkozásra hívnám fel a figyelmet.

Mai napon telefonom kicsörgött és egy pesti számról hívtak (+3618147848). Felvettem. Egy férfi hang elhadarta (bemutatkozás nem volt), hogy egy svájci cég kipróbálásra adna nekem egy borotva csomagot. A csomag az elmondás alapján 1 borotvából és 4 fejbõl áll. Ajándék, de a kezelési költséget, a csomagolási díjat, a szállítási díjat fizetni kell. Ezt 790 Ft. összegre mondta. Gondoltam magamban, ez valami átverés lesz, így azt mondtam nem kérem. Erõsködött az illetõ, de nem tudott meggyõzni. Majd azt kérdezte mi nem tetszik az ajánlatban, mondtam neki, hogy semmi. Nem kérem és kész. Köszönés nélkül letette a telefont a mondatom közepén. 5 perc sem telt bele, a feleségem telefonján csörgött, ugyanez a szám. Felvettem és mondtam az elõbb beszéltünk, még mindig nem kérem a borotvát. Le is tette szó nélkül.

Utánanéztem idõközben a neten. Ez a cég egy számítógéppel, végig próbálja a telefonszámokat. A gép hívja egymás után a számokat, majd ha valaki felvette, kapcsol az ügynökhöz. Ha valaki elfogadja az ajánlatot,  akkor egy szóbeli szerzõdést köt automatikusan. Az adatait bekérik és küldik a borotvakészletet a csekkel (a már említett 790 Ft) Továbbiakban, mint a Reader's Digest csomagküldõ, folyamatosan küldik a fejeket. Azt e-mailon, vagy levélben lehet csak lemondani, tehát írásban! A második csomag 12 fejbõl áll és állítólag 3280 Ft. A neten nyilatkozók egy része szerint fabatkát sem ér, a másik szerint nem rossz a minõsége. Mindenesetre az elmondások alapján az adatokat tovább adják és mindenféle üzleti ajánlatokkal zaklatják továbbra is az embert.

http://gonyu.network.hu/blog/gonyu-klub-hirei/courlux-borotva-ajandekcsomag-telefonos-kozvetitovel

A "ceg" weboldala:

http://www.flexifront.com/hu/flexifront/rules.asp

' Tzs , <Alapító>

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
Re: Ismeretlen(?) telefonos zaklató!
« Reply #2 on: 2014. April 30. - 10:23:09 »
Megint kezdõdik a zaklatás, ezúttal másik számról!

+36 1 799 76 33

(Kezelje mindenki belátása szerint ezt, részemrõl tiltólista.)

Egyéb infó:
http://www.telefonszamkereses.hu/szam/3617997633
« Last Edit: 2014. April 30. - 10:29:30 by ' Tzs , »
' Tzs , <Alapító>

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.19 | SMF © 2021, Simple Machines | Terms and Policies