2024. November 14. - 18:29:15
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: A privát üzenetek gyorsabb küldése és fogadása érdekében, mostantól elérhetõ a chat a portálon ;) Lehet tesztelni! :)

My Community

Author Topic: A fekete ruhás nõ / The.Woman.In.Black (2012)  (Read 1856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
    • :: TzsWeb.n3t ::
A fekete ruhás nõ / The.Woman.In.Black (2012)
« on: 2012. May 15. - 13:32:39 »
[hs width=640 height=640]http://stuffpoint.com/soundtracks/image/331137-soundtracks-the-woman-in-black-soundtrack-cover.jpg[/hs]

Miután egy gyerekszülés közben bekövetkezett tragédiában elveszíti imádott feleségét, Arthur Kipps (Daniel Radcliffe), a fiatal ügyvéd majdnem belerokkan a gyászba. Már szinte a küszöbén áll annak, hogy elveszítse az állását is, amikor a cég - ahol dolgozik - egyik ügyfele meghal, fõnöke pedig utolsó lehetõségként felajánlja neki, hogy rendezze el az özvegyasszony hagyatékát. Igazán eltökélvén arra, hogy sikerrel jár, Arthur a messzi faluba utazik, ahol azonban meglehetõsen hûvös fogadtatásban részesül.
Ugyanis valami rettenetes dolog történt ezen a helyen, az itteniek pedig elhatározták, hogy a fiatal ügyvéd sosem jön majd rá, mit is rejt valójában a múlt. Arthur beköltözik az özvegyasszony házába, hogy nyugodtan dolgozhasson, ám minél több idõt tölt el az omladozó birtokon, annál és annál erõsebben érzi valami megfoghatatlannak a jelenlétét, amely nem egészen emberi. Ahogyan a fiatal ügyvéd egyre mélyebbre jut a tragikus titok felderítésében, a fekete ruhás kísérteties nõalak is mind közelebb kerül ahhoz, hogy halálában visszaszerezze azt, amelyet életében elveszített. Még annak az árán is, ha embereket kell gyilkolnia érte…
James Watkins (Gyilkos kilátások, 2008.) filmje Susan Hill 1983-as horror regénye alapján készült.

A fekete ruhás nõ [2012] magyar feliratos elõzetes (pCk)
« Last Edit: 2014. June 24. - 11:45:14 by ' Tzs , »
' Tzs , <Alapító>

Timike :)

• Guest
Re:A fekete ruhás nõ / The.Woman.In.Black [2012]
« Reply #1 on: 2012. May 19. - 07:50:42 »
Jó a történet, tetszik!

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: 2012. May 20. - 17:28:10 »
A film is jó volt... :)
' Tzs , <Alapító>

Offline tamics

• Veterán fórumozó
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: 2012. May 20. - 21:40:54 »
furcsa ez így, hogy nem harry potter szerepben van. másba nem tudom elképzelni :D

Offline ' Tzs ,

• Portal & Website
  • Adminisztrátor
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: 2012. May 22. - 23:09:24 »
Pedig ebben is jól játszik ;)
' Tzs , <Alapító>

Offline zselé

• Friends
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: 2013. February 16. - 16:21:14 »
No meglestem a 2012 -es változatot.Gyakorlatilag kb.30-40 %-ban elüt az eredeti sztoritól,a film vége is teljesen más.Ez nem is baj ,hiszen feldolgozásról beszélünk.Bár a vége szerintem elég gagyira sikeredett.Próbáltak újítani/jobbítani kis fordulatot betenni,de ha maradt volna régi történet nekem jobban tetszett volna.A képi hatások ,a díszletek ,a fényképezés sõt még a színészek is teljesen rendben vannak.A végig kiszámítható ijesztgetõs részek mellé valami pluszt betehettek volna.De így csak egy sablonos ijesztegetõs-kísértet horrorról van szó.Talán azért mert nagyon vártam ,talán mert a régebbihez vagy a könyvhöz hasonlítom ,nekem csak egy átlagos film ez..
10/5 :Zselé

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.19 | SMF © 2021, Simple Machines | Terms and Policies